Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2456
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧеканов, Микола Анатолійович-
dc.contributor.authorЗапаренко, Ганна Володимирівна-
dc.contributor.authorЛисюк, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorГейко, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-07-02T16:07:19Z-
dc.date.available2022-07-02T16:07:19Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЧеканов М. А., Запаренко Г. В., Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Гейко Т. С. Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 2(20). C. 387-396.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2456-
dc.description.abstractРозглянуто устаткування для визначення основних структурномеханічних характеристик харчових продуктів, його переваги та недоліки. Розроблено методику та запропоновано установку для визначення сили та граничного напруження різання, упровадження якої дозволяє скоротити процес отримання експериментальних даних, збільшити їх точність і дискретність.uk_UA
dc.description.abstractDifferent equipment for measuring main rheological characteristics of food products as well as its strengths and shortcomings are discussed. Methodology for the measuring of the power and critical cutting stress is proposed. Rheological characteristics of different food products with the use of new methodology are investigated and compared statistically to the literature data concerning them. Introduction of new proposed equipment would contribute to the simplification of experimental data generation and increase its accuracy and discreteness. Further research would focus on the investigation of power and critical cutting stress for food products, raw materials and semi-products with different starting characteristics and various types of technological treatment.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectструктурно-механічні характеристикиuk_UA
dc.subjectпоказники сили та граничного напруження різанняuk_UA
dc.subjectструктурно-механические характеристикиuk_UA
dc.subjectпоказатели силы и предельного напряжения резаньяuk_UA
dc.subjectrheological characteristicsuk_UA
dc.subjectindexes of power and critical cutting stressuk_UA
dc.titleВизначення структурно-механічних характеристик харчових продуктівuk_UA
dc.title.alternativeMeasuring of food products’ rheological characteristicsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (20)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2014_2_42.pdf299.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.