Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24297
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorВерешко, Н. В.-
dc.contributor.authorБрусленко, А. Г.-
dc.contributor.authorВасюта, Д. С.-
dc.date.accessioned2023-02-27T12:25:53Z-
dc.date.available2023-02-27T12:25:53Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationБрусленко А. Г., Васюта Д. С. Розробка технології макаронних виробів із використанням збагачувальних добавок. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Верешко Н. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 66.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24297-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка технології макаронних виробів із використанням збагачувальних добавокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_66.pdf109.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.