Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24289
Title: Альтернатива цукру у виробництві згущеного термічно обробленого молока
Authors: Шпачук, Л. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Скорченко, Т. А.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шпачук Л. В. Альтернатива цукру у виробництві згущеного термічно обробленого молока. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Скорченко Т. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 59
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24289
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_59.pdf119.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.