Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24243
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСукаленко, Т. М.-
dc.contributor.authorМазур, Т. Є.-
dc.date.accessioned2023-02-27T10:21:45Z-
dc.date.available2023-02-27T10:21:45Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationМазур Т. Є. Лінгвістичні особливості мови в юриспруденції. Наук. кер. Т. М. Сукаленко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 298uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24243-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesСуспільні та гуманітарні науки;Секція 16-
dc.titleЛінгвістичні особливості мови в юриспруденціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-298.pdf95.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.