Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24180
Title: | Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів |
Authors: | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Новік, Ганна Вікторівна Болховітіна, Олена Іванівна |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Шидакова-Каменюка О. Г., Новік Г. В., Болховітіна О. І. Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів : монографія. Х. : ДБТУ, 2023. 193 с. |
Abstract: | У монографії узагальнено результати досліджень, спрямованих на наукове обґрунтування використання шротів кедрового та волоського горіхів в технології пісочного здобного печива з частковою заміною твердого жиру рідкою олією, що дозволить уникнути додаткового застосування для стабілізації емульсійного напівфабрикату синтетичних емульгаторів та отримати печиво з високою харчовою та біологічною цінністю. Видання пропонується для викладачів, аспірантів та студентів спеціальності «Харчові технології». Видання також може бути використане студентами споріднених спеціальностей, працівниками харчової галузі. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24180 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
mon_zdobne pechyvo_2023.pdf | 3.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.