Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23631
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorSots, S.-
dc.contributor.authorKustov, I.-
dc.date.accessioned2023-02-22T10:54:52Z-
dc.date.available2023-02-22T10:54:52Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationSots S., Kustov I. Processing of hull-less barley and naked oats into food products. Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 76-78.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23631-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleProcessing of hull-less barley and naked oats into food productsuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_42.pdf388.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.