Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23623
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнова, О. М. | - |
dc.contributor.author | Гагін, І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-22T10:45:09Z | - |
dc.date.available | 2023-02-22T10:45:09Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Постнова О. М., Гагін І. О. Дослідження впливу борошна з зерна гібриду високоцукрової кукурудзи на властивості бісквітного напівфабрикату: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 72-73. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23623 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу борошна з зерна гібриду високоцукрової кукурудзи на властивості бісквітного напівфабрикату | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_40.pdf | 401.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.