Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23623
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПостнова, О. М.-
dc.contributor.authorГагін, І. О.-
dc.date.accessioned2023-02-22T10:45:09Z-
dc.date.available2023-02-22T10:45:09Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПостнова О. М., Гагін І. О. Дослідження впливу борошна з зерна гібриду високоцукрової кукурудзи на властивості бісквітного напівфабрикату: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 72-73.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23623-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleДослідження впливу борошна з зерна гібриду високоцукрової кукурудзи на властивості бісквітного напівфабрикатуuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_40.pdf401.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.