Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23619
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пузік, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Ткаченко, А. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-22T10:41:33Z | - |
dc.date.available | 2023-02-22T10:41:33Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Пузік Л. М., Ткаченко А. С. Технологічні властивості зерна пшениці озимої залежно від сортових особливостей. Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 70-71. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23619 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.title | Технологічні властивості зерна пшениці озимої залежно від сортових особливостей | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_39.pdf | 380.66 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.