Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23554
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorПілюгіна, Інна Сергіївна-
dc.contributor.authorМурликіна, Наталя Віталіївна-
dc.contributor.authorОтрошко, Наталія Олександрівна-
dc.date.accessioned2023-02-21T19:07:04Z-
dc.date.available2023-02-21T19:07:04Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationХімія харчових речовин: метод. вказів. для самостійної підгототовки та виконання контрольних робіт для студентів, що навчаються за напрямом 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапрямом " Техїнологія харчування"; уклад.: В. В. Євлаш, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, Н. О. Оторошко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 64 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23554-
dc.description.abstractДисципліна "Хімія харчових речовин" є однією з найважливіших складових інтегрованої нормативної дисципліни "Харчова хімія", яка входить до циклу математичної та природничо-наукової підготовки майбутніх фахівців з харчових технологій та інженерії. Дисципліна "Хімія харчових речовин" з'єднує фундаментальні навчальні дисципліни зі спеціальними. Вивчення дисципліни здійснюється шляхом засвоєння лекційного матеріалу, виконання лабор. робот, самостійного опрацювання інформаційних джерел, виконання індивід. роботи. Увагу студентів спрямовано на ознайомлення з будовою, фізико-хімічними властивостями основних харчових речовин, закономірностями їх перетворень під впливом різних чинників, методами їх виділення та дослідження.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхарчова хіміяuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectхарчова інженеріяuk_UA
dc.subjectконтрольні роботиuk_UA
dc.titleХімія харчових речовинuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_KHKhr_2013.pdf933.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.