Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23533
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorВіннікова, В. В.-
dc.contributor.authorЧеречеча, М. Г.-
dc.date.accessioned2023-02-21T17:16:04Z-
dc.date.available2023-02-21T17:16:04Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЧеречеча М. Г. Сегментація та диверсифікація ринку туристично-рекреаційних послуг. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. В. В. Віннікова ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 97-101.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23533-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleСегментація та диверсифікація ринку туристично-рекреаційних послугuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Традиції та інновації харчування туристів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_10.10.19-97-101.pdf285.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.