Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23493
Название: | Фізична та колоїдна хімія харчових систем |
Авторы: | Савгіра, Юрій Олексійович Самойленко, Сергій Олексійович |
Ключевые слова: | фізична хімія;колоїдна хімія;методи аналізу;харчова сировина;фізико-хімічні процеси;лабораторні роботи |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Фізична та колоїдна хімія харчових систем: метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студ. напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємство"; уклад.: Ю. О. Савгіра, С. О. Самойленко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 75 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Метод. вказ. призначені для студентів, що навчаються на товарознавчому факультеті ХДУХТ. Матеріал викладено відповідно робочій програмі дисципліни "Хімія" і побудований таким чином, щоб студенти змогли самостійно оволодіти основами фізичної та колоїдної хімії, зрозуміти закономірності процесів, що мають місце у харчовій продукції під час її виготовлення, переробки та зберігання, оволодіти сучасними фізико-хімічними методами аналізу, що застосовуються під час дослідження харчової продукції. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23493 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_fizkhim_2010.pdf | 1.34 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.