Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23493
Название: Фізична та колоїдна хімія харчових систем
Авторы: Савгіра, Юрій Олексійович
Самойленко, Сергій Олексійович
Ключевые слова: фізична хімія;колоїдна хімія;методи аналізу;харчова сировина;фізико-хімічні процеси;лабораторні роботи
Дата публикации: 2010
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Фізична та колоїдна хімія харчових систем: метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студ. напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємство"; уклад.: Ю. О. Савгіра, С. О. Самойленко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 75 с.
Краткий осмотр (реферат): Метод. вказ. призначені для студентів, що навчаються на товарознавчому факультеті ХДУХТ. Матеріал викладено відповідно робочій програмі дисципліни "Хімія" і побудований таким чином, щоб студенти змогли самостійно оволодіти основами фізичної та колоїдної хімії, зрозуміти закономірності процесів, що мають місце у харчовій продукції під час її виготовлення, переробки та зберігання, оволодіти сучасними фізико-хімічними методами аналізу, що застосовуються під час дослідження харчової продукції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23493
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_fizkhim_2010.pdf1.34 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.