Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23491
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коваленко, Валентина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | Головко, Микола Павлович | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-21T12:56:56Z | - |
dc.date.available | 2023-02-21T12:56:56Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Мікробіологія: метод. вказ. до виконання лаборат. робіт для студентів за напрямом підготовки 6.030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво"; уклад.: В. О.Коваленко, В. В.Євлаш, М. П.Головко, Л. О.Чернова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 65 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23491 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання дисципліни "Мікробіологія" є формування у студентів знань про будову мікроорганізмів, опанування методів дослідження мікроорганізмів, вичення особливостей їхнього хім. складу, типів живлення та дихання, значення біохімічної активності мікроорганізмів у процесах кругообігу речовин у природі, при виготовленні та зберіганні продовольчої сировини та харчових продуктів, впливу чинників навколишнього середовища на біохімічну активність мікроорганізмів та умови, які впливають на якість харчових продуктів, а також знань про мікроби - шкідники виробництва та збудники псування продовольчої сировини та харчових продуктів. Завданням даних розділів дисципліни є засвоєння майбутніми фахівцями практичних навичок роботи з мікроскопом, виготовлення та дослідження препаратів для мікроскопії, методів їхнього фарбування. Завданням мет. вказ. є засвоєння майбутніми фахівцями практ. навичок роботи з мікроскопом, виготовлення та дослідження препаратів для мікроскопії, методів їхнього фарбування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | мікробіологія | uk_UA |
dc.subject | мікроорганізми | uk_UA |
dc.subject | якість харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | техніка безпеки | uk_UA |
dc.subject | перша допомога | uk_UA |
dc.subject | лабораторні роботи | uk_UA |
dc.title | Мікробіологія | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_mikrobiolohiya_2010.pdf | 511.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.