Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23314
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевий, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorЮрченко, Світлана Леонідівна-
dc.contributor.authorПолевич, Віталій Вадимович-
dc.contributor.authorСавгіра, Юрій Олексійович-
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorПоліщук Галина Євгеніївна-
dc.date.accessioned2023-02-18T12:36:59Z-
dc.date.available2023-02-18T12:36:59Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationТехнології харчової та кулінарної продукції з використанням білків молока: монографія; Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, С.Л. Юрченко [та ін.]. Харків : ХДУХТ, 2010. 224 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23314-
dc.description.abstractМонографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію щодо використання молочного білка для виготовлення кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства, представлену текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначена для викладачів, аспірантів, студентів, що займаються науковою роботою. Запропоноване видання має достатній візуальний супровід, перелік технічних питань та рекомендовану науково-методичну літературу, розраховане також на інженерів-технологів, що працюють в переробній молочній галузі та прагнуть поглибити свої знання з даного наукового напрямку.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнології харчової та кулінарної продукції з використанням білків молокаuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_BILKIV MOLOKA_2010.pdf4.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.