Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23286
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андрющенко, І.С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-17T19:36:08Z | - |
dc.date.available | 2023-02-17T19:36:08Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Андрющенко І. С. Резерви зниження витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 315-321. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23286 | - |
dc.description.abstract | Визначено резерви зниження витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.description.abstract | Reserves’ lowering of expenses in restaurant industry is determined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | витрати | uk_UA |
dc.subject | операційна діяльність | uk_UA |
dc.subject | підприємства ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | costs | uk_UA |
dc.subject | operational activity | uk_UA |
dc.subject | restaurant enterprises | uk_UA |
dc.subject | расходы | uk_UA |
dc.subject | операционная деятельность | uk_UA |
dc.subject | предприятия ресторанного хозяйства | uk_UA |
dc.title | Резерви зниження витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_2_47.pdf | 243.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.