Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23286
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАндрющенко, І.С.-
dc.date.accessioned2023-02-17T19:36:08Z-
dc.date.available2023-02-17T19:36:08Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationАндрющенко І. С. Резерви зниження витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 315-321.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23286-
dc.description.abstractВизначено резерви зниження витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства.uk_UA
dc.description.abstractReserves’ lowering of expenses in restaurant industry is determined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectопераційна діяльністьuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectcostsuk_UA
dc.subjectoperational activityuk_UA
dc.subjectrestaurant enterprisesuk_UA
dc.subjectрасходыuk_UA
dc.subjectоперационная деятельностьuk_UA
dc.subjectпредприятия ресторанного хозяйстваuk_UA
dc.titleРезерви зниження витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_2_47.pdf243.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.