Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23219
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛачкова, В. М.-
dc.contributor.authorГугля, Д. О.-
dc.date.accessioned2023-02-17T14:35:49Z-
dc.date.available2023-02-17T14:35:49Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationГугля Д. О. Комерційний ризик у діяльності підприємства. Наук. кер. В. М. Лачкова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 89-90uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23219-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПроблеми та перспективи розвитку обліку і фінансів в умовах сучасних викликів;Секція 13-
dc.titleКомерційний ризик у діяльності підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk2_08.04.21-89-90.pdf99.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.