Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23189
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.contributor.authorСоболь, С. Г.-
dc.date.accessioned2023-02-17T11:41:04Z-
dc.date.available2023-02-17T11:41:04Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Червоний В. М., Соболь С. Г. Удосконалення технології виробництва копченої риби: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 9-11.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23189-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва копченої рибиuk_UA
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_7.pdf386.51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.