Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23189
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Червоний, В. М. | - |
dc.contributor.author | Соболь, С. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-17T11:41:04Z | - |
dc.date.available | 2023-02-17T11:41:04Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Дейниченко Г. В., Червоний В. М., Соболь С. Г. Удосконалення технології виробництва копченої риби: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 9-11. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23189 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології виробництва копченої риби | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_7.pdf | 386.51 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.