Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22752
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОльшанський, O. В.-
dc.contributor.authorКлючарьов, В. М.-
dc.date.accessioned2023-02-14T16:56:43Z-
dc.date.available2023-02-14T16:56:43Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКлючарьов В. М. Аналіз понятійного апарату процесного управління підприємства сфери послуг. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. O. В. Ольшанський ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 50-53.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22752-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleАналіз понятійного апарату процесного управління підприємства сфери послугuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Традиції та інновації харчування туристів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_10.10.19-50-53.pdf284.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.