Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22738
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Селютін, В. М. | - |
dc.contributor.author | Байрачна, М. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-14T14:31:34Z | - |
dc.date.available | 2023-02-14T14:31:34Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Байрачна М. А. Проблеми і перспективи формування гастротурів на основі української кухні. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. В. М. Селютін ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 17-19. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22738 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Проблеми і перспективи формування гастротурів на основі української кухні | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Традиції та інновації харчування туристів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_10.10.19-17-19.pdf | 274.94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.