Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22727
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПогожих, М. І.-
dc.contributor.advisorПак, А. О.-
dc.contributor.authorПопова, В. Л.-
dc.date.accessioned2023-02-14T13:19:36Z-
dc.date.available2023-02-14T13:19:36Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationПопова В. Л. Моделювання ефекту ІНТМО вологої сировини з газонепроникними включеннями. Наук. кер. М. І. Погожих, А. О. Пак. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 212uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22727-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕнергетичне машинобудування, інженерні та фізико-математичні дисципліни;Секція 10-
dc.titleМоделювання ефекту ІНТМО вологої сировини з газонепроникними включеннямиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-212.pdf99.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.