Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22658
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДавидова, О. Ю.-
dc.date.accessioned2023-02-13T19:14:40Z-
dc.date.available2023-02-13T19:14:40Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationДавидова О. Ю. Аналіз та оцінювання ризиків як фактор стабільності розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 54-55uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22658-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАналіз та оцінювання ризиків як фактор стабільності розвитку підприємств готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_k_18.05.21-21-251-54-55.pdf136.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.