Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22630
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Червоний, В. М. | - |
dc.contributor.author | Старусєва, А. Д. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-13T15:30:03Z | - |
dc.date.available | 2023-02-13T15:30:03Z | - |
dc.date.issued | 2021-04-08 | - |
dc.identifier.citation | Старусєва А. Д. Наслідки кризи Covid-19 на готельно-ресторанний бізнес на прикладі Франції. Наук. кер. В. М. Червоний. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 182 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22630 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9 | - |
dc.title | Наслідки кризи Covid-19 на готельно-ресторанний бізнес на прикладі Франції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-182.pdf | 99.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.