Skip navigation
logo sbtu repo
  • Головна сторінка
  • Перегляд
    • Фонди та зібрання
    • Перегляд матеріалів за:
    • Дати випуску
    • Автори
    • Заголовки
    • Теми
  • Мова
    • English
    • русский
    • українська
  • Вхід:
    • Мій архів матеріалів
    • Оновлення на e-mail
    • Обліковий запис
  1. Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
  2. 05. Наукові видання ДБТУ
  3. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі

2020 : [38] Головна сторінка фонду Перегляд статистики

Перегляд

Зібрання цього фонду

Випуск 1 (31) [18]

Випуск 2 (32) [20]

Перегляд

Автор
  • 1 Horielkov, Dmitriy
  • 1 Kravchenko Tamara
  • 1 Lazurenko, Ruslan
  • 1 Letuta, Tatiana
  • 1 Murlykina, Natalia
  • 1 Perekrest, Volodymyr
  • 1 Piven, Olena
  • 1 Roman, Tatiana
  • 1 Skyrda, Olena
  • 1 Sots, Sergey
  • . < попередня далі >
Тема
  • 3 quality indicators
  • 2 cutting force
  • 2 flour
  • 2 fruit and vegetable paste
  • 2 gelatin
  • 2 health products
  • 2 heat treatment
  • 2 powder
  • 2 seeds
  • 2 желатин
  • . далі >
за датою випуску
  • 38 2020
Has File(s)
  • 38 true
Тема від Logo CINECA

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок