Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2020 : [38]
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Зібрання цього фонду
Випуск 1 (31)
[18]
Випуск 2 (32)
[20]
Перегляд
Автор
1
Horielkov, Dmitriy
1
Kravchenko Tamara
1
Lazurenko, Ruslan
1
Letuta, Tatiana
1
Murlykina, Natalia
1
Perekrest, Volodymyr
1
Piven, Olena
1
Roman, Tatiana
1
Skyrda, Olena
1
Sots, Sergey
.
< попередня
далі >
Тема
3
quality indicators
2
cutting force
2
flour
2
fruit and vegetable paste
2
gelatin
2
health products
2
heat treatment
2
powder
2
seeds
2
желатин
.
далі >
за датою випуску
38
2020
Has File(s)
38
true