Skip navigation
logo sbtu repo
  • Home
  • Browse
    • Communities
      & Collections
    • Browse Items by:
    • Issue Date
    • Author
    • Title
    • Subject
  • Language
    • English
    • русский
    • українська
  • Sign on to:
    • My DSpace
    • Receive email
      updates
    • Edit Profile
  1. Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
  2. 05. Наукові видання ДБТУ
  3. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі

2020 : [38] Community home page

Browse

Collections in this community

Випуск 1 (31) [18]

Випуск 2 (32) [20]

Discover

Author
  • 3 Загорулько, Андрій Миколайович
  • 3 Загорулько, Олексій Євгенович
  • 3 Михайлов, Валерій Михайлович
  • 2 Aksonova, Olena
  • 2 Dmytrevskyi, Dmytro
  • 2 Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
  • 2 Горєлков, Дмитро Вікторович
  • 2 Гревцева, Наталія Вячеславівна
  • 2 Гурський, Петро Васильович
  • 2 Касабова, Катерина Рубенівна
  • . next >
Subject
  • 3 quality indicators
  • 2 cutting force
  • 2 flour
  • 2 fruit and vegetable paste
  • 2 gelatin
  • 2 health products
  • 2 heat treatment
  • 2 powder
  • 2 seeds
  • 2 желатин
  • . next >
Date issued
  • 38 2020
Has File(s)
  • 38 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback