Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22571
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юрченко, С. Л. | - |
dc.contributor.author | Гринченко, О. О. | - |
dc.contributor.author | Серік, М. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-12T14:36:03Z | - |
dc.date.available | 2023-02-12T14:36:03Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Юрченко С. Л., Гринченко О. О., Серік М. Л. Формування підприємницької компетентності випускників за спеціальністю 181 «Харчові технології». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 296-297. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22571 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Формування підприємницької компетентності випускників за спеціальністю 181 «Харчові технології» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk_27.05.21 – 296-297.pdf | 339.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.