Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22566
Title: | Готельний і ресторанний девелопмент |
Authors: | Терешкін, О. Г. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Терешкін О. Г. Готельний і ресторанний девелопмент. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 285-287. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22566 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk_27.05.21 – 285-287.pdf | 342.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.