Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22535
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorОнищенко, В`ячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorПак, Андрій Олегович-
dc.contributor.authorІнжиянц, Самвел Тігранович-
dc.date.accessioned2023-02-11T19:25:08Z-
dc.date.available2023-02-11T19:25:08Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Онищенко В. М., Пак А. О., Інжиянц С. Т. Обґрунтування технології склеєних кишкових ковбасних оболонок, армованих тепловою коагуляцією і дубленням: монографія. Харків : ХДУХТ, 2022. 105 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22535-
dc.description.abstractУ монографії розглянуто шляхи раціонального використання вторинних ресурсів м’ясної промисловості, особливу увагу приділено аналізу застосування продукції і відходів кишкового виробництва. Узагальнено фізикохімічні чинники обґрунтування інноваційного задуму удосконалення технологій склеєних кишкових оболонок. Висвітлено результати обґрунтування технології склеєних кишкових ковбасних оболонок, армованих тепловою коагуляцією і дубленням. Надано результати досліджень водопоглинання, гігроскопічності та пористості кишкових плівок, раціональної температури та тривалості теплової коагуляції, способів армування різними фізичними методами, формування пластичних властивостей склеєних кишкових ковбасних оболонок. Наведені дані можуть бути використані у практичній діяльності фахівців м’ясної промисловості, науково-дослідницьких організацій та освітньому процесі закладів вищої освіти, що займаються підготовкою фахівців та аспірантів із харчових технологій.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectм’ясна промисловостьuk_UA
dc.subjectковбасні оболониuk_UA
dc.subjectтеплова коагуляціяuk_UA
dc.subjectкишкови плівкиuk_UA
dc.subjectгігроскопічні властивостіuk_UA
dc.subjectсвинячі череваuk_UA
dc.subjectдубленняuk_UA
dc.subjectтанінuk_UA
dc.titleОбґрунтування технології склеєних кишкових ковбасних оболонок, армованих тепловою коагуляцією і дубленнямuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_OTSKKOATKD_2_2022.pdf2.34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.