Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22464
Название: Особливості системи управління якістю та безпечністю, яка функціонує на підприємстві ТОВ «ЯКОБЗ ДАУ ЕГБЕРТС УКРАЇНА»
Авторы: Сіденко, В. С.
Научный руководитель: Сподар, К. В.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Сіденко В. С. Особливості системи управління якістю та безпечністю, яка функціонує на підприємстві ТОВ «ЯКОБЗ ДАУ ЕГБЕРТС УКРАЇНА». Наук. кер. К. В. Сподар. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 147
Серия/номер: Товарознавство, управління якістю та екологічна безпека;Секція 8
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22464
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-147.pdf99.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.