Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22458
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКарбівнича, Т. В.-
dc.contributor.authorКоломоєць, А. А.-
dc.date.accessioned2023-02-10T15:52:32Z-
dc.date.available2023-02-10T15:52:32Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationКоломоєць А. А. Визначення якісної фальсифікації кисломолочного сиру. Наук. кер. Т. В. Карбівнича. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 141uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22458-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesТоварознавство, управління якістю та екологічна безпека;Секція 8-
dc.titleВизначення якісної фальсифікації кисломолочного сируuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk1_08.04.21-141.pdf99.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.