Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22397
Title: | Технологічні особливості виробництва міцних алкогольних напоїв |
Authors: | Нестеренко, А. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Полупан, В. В. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Нестеренко А. В. Технологічні особливості виробництва міцних алкогольних напоїв. Наук. кер. В. В. Полупан. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 118 |
Series/Report no.: | Формування та контроль якості непродовольчих і продовольчих товарів, митні експертизи товарів;Секція 7 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22397 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-118.pdf | 105.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.