Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22392
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яцун, Л.М. | - |
dc.contributor.author | Мель, В.О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-10T11:49:33Z | - |
dc.date.available | 2023-02-10T11:49:33Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Яцун Л. М., Мель В. О. Актуальні проблеми управління потребами та поведінкою споживачів. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С.687-694. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22392 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто основні підходи до визначення та оцінки потреб споживачів, запропоновано рекомендації щодо харчової поведінки споживачів з використанням основ самоменеджменту. | uk_UA |
dc.description.abstract | The basic going near determination and estimations of necessities of customers is considered, offered to recommendation in relation to the food conduct of customers with the use of bases of self-management. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | потреби | uk_UA |
dc.subject | поведінка | uk_UA |
dc.subject | споживачі | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | need | uk_UA |
dc.subject | behavior | uk_UA |
dc.subject | consumers | uk_UA |
dc.subject | management | uk_UA |
dc.subject | потребности | uk_UA |
dc.subject | поведение | uk_UA |
dc.subject | потребители | uk_UA |
dc.subject | управление | uk_UA |
dc.title | Актуальні проблеми управління потребами та поведінкою споживачів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_98.pdf | 181.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.