Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22068
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПенкіна, Наталія Михайлівна-
dc.contributor.authorХомченко, Анастасія Юріївна-
dc.date.accessioned2023-02-07T11:50:49Z-
dc.date.available2023-02-07T11:50:49Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationХомченко А. Ю. Формування споживних властивостей продуктів переробки овочівництва та маркетингові дослідження ринку овочевих консервів: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність; наук. кер. Н. М. Пенкіна; Харків; ДБТУ. 2022. 228 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22068-
dc.description.abstractДипломна робота присвячується перевірці якості овочевого соусу, який реалізується на ринку міста Харкова, а саме підприємством ПП “Аквамарин”. Проведено аналіз стану виробництва та реалізації овочевого соусу в Україні, його імпорт та експорт; аналіз споживчих властивостей та асортимент овочевого соусу вітчизняного та іноземного виробництва. Проведена товарознавча експертиза показників якості овочевого соусу вітчизняного та іноземного виробництва; проведене маркетингове дослідження стану вітчизняного ринку овочевих соусів.uk_UA
dc.description.abstractThe thesis is devoted to checking the quality of vegetable sauce, which is sold on the market of the city of Kharkiv, namely by the enterprise "Akvamarin" PE. An analysis of the state of production and sale of vegetable sauce in Ukraine, its import and export; analysis of consumer properties and assortment of vegetable sauce of domestic and foreign production. Commodity examination of quality indicators of vegetable sauce of domestic and foreign production was carried out; conducted marketing research on the state of the domestic market of vegetable sauces.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectовочіuk_UA
dc.subjectсоусиuk_UA
dc.subjectдослідження якостіuk_UA
dc.subjectекспертизаuk_UA
dc.subjectвластивостіuk_UA
dc.subjectоцінка якостіuk_UA
dc.subjectмаркетингові дослідженняuk_UA
dc.titleФормування споживних властивостей продуктів переробки овочівництва та маркетингові дослідження ринку овочевих консервівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи-
Appears in Collections:076 - "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Diplom_Khomchenko.pdf
  Restricted Access
3.08 MBAdobe PDFView/Open Request a copy
Anotatsiya_Khomchenko.pdf
  Restricted Access
77.7 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.