Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22067
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Колесник, В. В. | - |
dc.contributor.author | Федосова, Христина Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-07T11:41:46Z | - |
dc.date.available | 2023-02-07T11:41:46Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Федосова Х. Ю. Дослідження сучасного асортименту та вдосконалення якості лікеро-горілчаних виробів. Особливості забезпечення захисту прав споживачів з боку державних організацій: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність; наук. кер. В. В. Колесник; Харків; ДБТУ. 2022. 106 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22067 | - |
dc.description.abstract | Вживання алкоголю є масовим явищем, яке пов’язане як з національними традиціями і звичаями, так із соціальними аспектами та психологічними особливостями. Не дивлячись на те, що зловживання алкогольними напоями шкідливе для здоров’я людей та є однією з причин смертності, реальний попит на їх споживання з кожним роком збільшується. Зростання алкогольно-залежної захворюваності та смертності пов’язані також із збільшенням споживання населенням лікеро-горілчаних виробів, у тому числі незаконно виготовленої спиртовмісної продукції сумнівної якості. Сьогодні під час виробництва лікеро-горілчаної продукції більш детальна увага приділена питанню створення нових і вдосконалення діючих технологій із метою розширення асортименту продукції та збільшення обсягів продажу. На споживчому ринку з’являється значна кількість багатокомпонентних алкогольних напоїв, до рецептурного складу яких внесено інгредієнти, які формують смак і аромат виробів. Але сучасний споживач, маючи широкий вибір конкретного найменування лікеро-горілчаного напою, звертає увагу не лише на зовнішній вигляд і смаковість продукту, але й надає особливого значення безпеці та наслідкам, пов’язаним із його вживанням. У зв’язку з вищесказаним є очевидною актуальність удосконалення якості та розширення асортименту лікеро-горілчаних виробів шляхом використання натуральної сировини. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | горілка | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | споживчі властивості | uk_UA |
dc.subject | товарознавча експертиза | uk_UA |
dc.subject | відхилення від законодавчо нормативних документів | uk_UA |
dc.subject | контроль якості | uk_UA |
dc.subject | лікеро-горілчані вироби | uk_UA |
dc.subject | сировина | uk_UA |
dc.subject | властивості | uk_UA |
dc.subject | оцінка якості. | uk_UA |
dc.title | Дослідження сучасного асортименту та вдосконалення якості лікеро-горілчаних виробів. Особливості забезпечення захисту прав споживачів з боку державних організацій | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет, Кафедра підприємництва, торгівля та біржова діяльності | - |
Appears in Collections: | 076 - "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" (Магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Diplom_Fedosova.pdf Restricted Access | 1.57 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
Anotatsiya_Fedosova.pdf Restricted Access | 127.13 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.