Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22067
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКолесник, В. В.-
dc.contributor.authorФедосова, Христина Юріївна-
dc.date.accessioned2023-02-07T11:41:46Z-
dc.date.available2023-02-07T11:41:46Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationФедосова Х. Ю. Дослідження сучасного асортименту та вдосконалення якості лікеро-горілчаних виробів. Особливості забезпечення захисту прав споживачів з боку державних організацій: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність; наук. кер. В. В. Колесник; Харків; ДБТУ. 2022. 106 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22067-
dc.description.abstractВживання алкоголю є масовим явищем, яке пов’язане як з національними традиціями і звичаями, так із соціальними аспектами та психологічними особливостями. Не дивлячись на те, що зловживання алкогольними напоями шкідливе для здоров’я людей та є однією з причин смертності, реальний попит на їх споживання з кожним роком збільшується. Зростання алкогольно-залежної захворюваності та смертності пов’язані також із збільшенням споживання населенням лікеро-горілчаних виробів, у тому числі незаконно виготовленої спиртовмісної продукції сумнівної якості. Сьогодні під час виробництва лікеро-горілчаної продукції більш детальна увага приділена питанню створення нових і вдосконалення діючих технологій із метою розширення асортименту продукції та збільшення обсягів продажу. На споживчому ринку з’являється значна кількість багатокомпонентних алкогольних напоїв, до рецептурного складу яких внесено інгредієнти, які формують смак і аромат виробів. Але сучасний споживач, маючи широкий вибір конкретного найменування лікеро-горілчаного напою, звертає увагу не лише на зовнішній вигляд і смаковість продукту, але й надає особливого значення безпеці та наслідкам, пов’язаним із його вживанням. У зв’язку з вищесказаним є очевидною актуальність удосконалення якості та розширення асортименту лікеро-горілчаних виробів шляхом використання натуральної сировини.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectгорілкаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectспоживчі властивостіuk_UA
dc.subjectтоварознавча експертизаuk_UA
dc.subjectвідхилення від законодавчо нормативних документівuk_UA
dc.subjectконтроль якостіuk_UA
dc.subjectлікеро-горілчані виробиuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectвластивостіuk_UA
dc.subjectоцінка якості.uk_UA
dc.titleДослідження сучасного асортименту та вдосконалення якості лікеро-горілчаних виробів. Особливості забезпечення захисту прав споживачів з боку державних організаційuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра підприємництва, торгівля та біржова діяльності-
Appears in Collections:076 - "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Diplom_Fedosova.pdf
  Restricted Access
1.57 MBAdobe PDFView/Open Request a copy
Anotatsiya_Fedosova.pdf
  Restricted Access
127.13 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.