Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22002
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Артамонова, М. В. | - |
dc.contributor.author | Федорчак, С. В. | - |
dc.contributor.author | Ніколенко, Г. П. | - |
dc.contributor.author | Корабель, О .В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-06T15:43:47Z | - |
dc.date.available | 2023-02-06T15:43:47Z | - |
dc.date.issued | 2021-04-08 | - |
dc.identifier.citation | Федорчак С. В., Ніколенко Г. П., Корабель О. В. Технологія пастильних кондитерських виробів із використанням фізіологічно-функціональних інгредієнтів. Наук. кер. М. В. Артамонова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 42 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22002 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Нове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;Секція 2 | - |
dc.title | Технологія пастильних кондитерських виробів із використанням фізіологічно-функціональних інгредієнтів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-42.pdf | 99.39 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.