Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22002
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorАртамонова, М. В.-
dc.contributor.authorФедорчак, С. В.-
dc.contributor.authorНіколенко, Г. П.-
dc.contributor.authorКорабель, О .В.-
dc.date.accessioned2023-02-06T15:43:47Z-
dc.date.available2023-02-06T15:43:47Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationФедорчак С. В., Ніколенко Г. П., Корабель О. В. Технологія пастильних кондитерських виробів із використанням фізіологічно-функціональних інгредієнтів. Наук. кер. М. В. Артамонова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 42uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22002-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;Секція 2-
dc.titleТехнологія пастильних кондитерських виробів із використанням фізіологічно-функціональних інгредієнтівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-42.pdf99.39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.