Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21999
Title: Використання порошку плодів ріжкового дерева в технології мафінів
Authors: Мілаєнкова, С. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Самохвалова, О. В.
Лабазов, М. І.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Мілаєнкова С. А. Використання порошку плодів ріжкового дерева в технології мафінів. Наук. кер. О. В. Самохвалова, М. І. Лабазов. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 39
Series/Report no.: Нове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21999
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-39.pdf99.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.