Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21966
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorХаустова, Т. М.-
dc.contributor.authorСолодков, Р. В.-
dc.date.accessioned2023-02-06T13:43:08Z-
dc.date.available2023-02-06T13:43:08Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationСолодков Р. В. Технологія виробництва пісочного печива з використанням арахісової пасти. Наук. кер. Т. М. Хаустова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 17uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21966-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНові технології харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для ресторанної індустрії;Секція 1-
dc.titleТехнологія виробництва пісочного печива з використанням арахісової пастиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-17.pdf99.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.