Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21965
Title: Розробка рецептурного складу сіннабонів із використанням овочевої сировини
Authors: Сіклітьова, С. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Юрченко, С. Л.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Сіклітьова С. С. Розробка рецептурного складу сіннабонів із використанням овочевої сировини. Наук. кер. С. Л. Юрченко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 16
Series/Report no.: Нові технології харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21965
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-16.pdf100.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.