Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21952
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorГавриленко, А. В.-
dc.date.accessioned2023-02-06T12:08:12Z-
dc.date.available2023-02-06T12:08:12Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationГавриленко А. В. Використання харчових волокон у технології млинчиків. Наук. кер. П. П. Пивоваров. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 5uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21952-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНові технології харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для ресторанної індустрії;Секція 1-
dc.titleВикористання харчових волокон у технології млинчиківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk1_08.04.21-5.pdf99.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.