Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21927
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.contributor.authorСтарков, В. О.-
dc.date.accessioned2023-02-06T11:02:58Z-
dc.date.available2023-02-06T11:02:58Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Червоний В. М., Старков В. О. Використання non-waste technology в процесах переробки ставкової риби. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 223-224.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21927-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВикористання non-waste technology в процесах переробки ставкової рибиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_14.05.20_223-224.pdf1.06 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.