Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21925
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паляничка, Н. О. | - |
dc.contributor.author | Червоний, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-06T10:56:02Z | - |
dc.date.available | 2023-02-06T10:56:02Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Паляничка Н. О., Червоний В. М. Розрахунок основних параметрів промислового зразка імпульсного гомогенізатора. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 219-220. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21925 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Розрахунок основних параметрів промислового зразка імпульсного гомогенізатора | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_219-220.pdf | 982.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.