Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21924
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлексієнко, В. О.-
dc.contributor.authorПетриченко, С. В.-
dc.contributor.authorГорєлков, Д. В.-
dc.date.accessioned2023-02-06T10:54:02Z-
dc.date.available2023-02-06T10:54:02Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationОлексієнко В. О., Петриченко С. В., Горєлков Д. В. Вплив конструктивних параметрів молоткової дробарки на ефективність процесу подрібнення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 217-218.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21924-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВплив конструктивних параметрів молоткової дробарки на ефективність процесу подрібненняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_217-218.pdf994.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.