Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21870
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЩербакова, Т. В.-
dc.contributor.authorБєляєва, І. М.-
dc.date.accessioned2023-02-05T13:38:58Z-
dc.date.available2023-02-05T13:38:58Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЩербакова Т. В., Бєляєва І. М. Оцінка і контроль потенційно небезпечних чинників, що виникають під час виробництва сиркових виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 181-182.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21870-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleОцінка і контроль потенційно небезпечних чинників, що виникають під час виробництва сиркових виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_181-182.pdf946.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.