Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21749
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Постнов, Геннадій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Чеканов, Микола Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Червоний, Віталій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Нечипоренко, Данило Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-03T11:59:08Z | - |
dc.date.available | 2023-02-03T11:59:08Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Дейниченко Г. В., Постнов Г. М., Чеканов М. А., Червоний В. М., Нечипоренко Д. О. Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку: монографія. Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: Факт, 2012. 192 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-637-721-3 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21749 | - |
dc.description.abstract | У монографії розглянуто питання безвідходної переробки м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку. Науково обгрунтовано та експериментально підтверджено ефективність використання способу тендеризації м'яса з високим вмістом сполучної тканини за допомогою ультразвукових коливань. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: Факт | uk_UA |
dc.subject | переробка м'яса | uk_UA |
dc.subject | амплітуда коливань | uk_UA |
dc.subject | ультразвукові коливання | uk_UA |
dc.subject | тендеризація м'яса | uk_UA |
dc.subject | безвідходні виробництва | uk_UA |
dc.title | Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_UZ_ tenderyzatsyya.pdf | 6.13 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.