Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21649
Title: | Удосконалення технології та якості м'ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм |
Authors: | Серік, Максим Леонідович Шурдук, Інна Володимирівна |
Keywords: | оздоровче харчування;технологія м'яса і м'ясопродуктів;кальцієвмісні добавки;м'ясні емульсії |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Серік М. Л., Шурдук І. В. Удосконалення технології та якості м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм: монографія. Харківський держ. ун-т харчування та торгівліі. Харків: ХДУХТ, 2018. 130 с. |
Abstract: | У монографії викладено наукові підходи до вдосконалення технології та якості м'ясних емульсійних виробів шляхом використання добавки білково-мінеральної (ДБМ). Запропоновано нові технології виробництва харчової продукції оздоровчого призначення з покращеними споживними властивостями. Наведено комплекс даних щодо впливу ДБМ на властивості м'ясних емульсійних систем. Видання може бути корисним для наукових співробітників, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю 181 "Харчові технології", а також для практичних співробітників м'ясопереробної промисловості та ресторанного господарства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21649 |
ISBN: | 978-966-405-457-4 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_Serik_Shurduk_2018.pdf | 3.85 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.