Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21621
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тютюкова, Дар’я Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Наталія Геннадіївна | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Павло Петрович | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Рябець, Ольга Юріївна | - |
dc.contributor.author | Плотнікова, Раїса Валеріївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-02T15:53:30Z | - |
dc.date.available | 2023-02-02T15:53:30Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії: монографія. Д. О. Тютюкова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров та ін. Харків: ФОП Іванченко І.С., 2018. 110 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21621 | - |
dc.description.abstract | У монографії наведено науково обґрунтовану технологію напівфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока знежиреного з регульованим складом сольової системи. Установлено закономірності впливу складу сольової системи молока на формування органолептичних, фізичних, фізико-хімічних і структурно-механічних показників сиру кисломолочного. Науково обґрунтовано та розроблено технологію напівфабрикатів з сиру кисломолочного, визначено їх харчову та біологічну цінність, визначено умови та терміни зберігання. Розроблено рекомендації з використання напівфабрикатів з сиру кисломолочного у складі кулінарної та кондитерської продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ФОП Іванченко І.С. | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | сир кисломолочний | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | молоко | uk_UA |
dc.subject | біологічна цінність | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.subject | ресторанна індустрія | uk_UA |
dc.title | Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_syr kyslomoloch_2018.pdf | 1.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.