Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21621
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТютюкова, Дар’я Олександрівна-
dc.contributor.authorГринченко, Наталія Геннадіївна-
dc.contributor.authorПивоваров, Павло Петрович-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorРябець, Ольга Юріївна-
dc.contributor.authorПлотнікова, Раїса Валеріївна-
dc.date.accessioned2023-02-02T15:53:30Z-
dc.date.available2023-02-02T15:53:30Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationНаукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії: монографія. Д. О. Тютюкова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров та ін. Харків: ФОП Іванченко І.С., 2018. 110 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21621-
dc.description.abstractУ монографії наведено науково обґрунтовану технологію напівфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока знежиреного з регульованим складом сольової системи. Установлено закономірності впливу складу сольової системи молока на формування органолептичних, фізичних, фізико-хімічних і структурно-механічних показників сиру кисломолочного. Науково обґрунтовано та розроблено технологію напівфабрикатів з сиру кисломолочного, визначено їх харчову та біологічну цінність, визначено умови та терміни зберігання. Розроблено рекомендації з використання напівфабрикатів з сиру кисломолочного у складі кулінарної та кондитерської продукції.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ФОП Іванченко І.С.uk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectресторанна індустріяuk_UA
dc.titleНаукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустріїuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_syr kyslomoloch_2018.pdf1.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.