Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20728
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТимофєєв, В. М.-
dc.contributor.authorГорбаньов, А. П.-
dc.date.accessioned2023-01-23T15:21:44Z-
dc.date.available2023-01-23T15:21:44Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationТимофєєв В. М., Горбаньов А. П. Вплив роботи технологічного обладнання на якість шкаралупи харчових яєць курей при існуючої практики їх збору і сортування. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 199 «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2019. С. 291-295.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-0176Х-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20728-
dc.description.abstractВ статті обговорюються питання впливу на якість шкарлупи яєць технологія збору яєць та їх сортуванню. Аналіз небезпечних факторів надає можливість визначити, які з них є ймовірними, шляхи їх усунення або зниження до допустимого рівня.uk_UA
dc.description.abstractВ статье обсуждаются вопросы влияния на качество скорлупы яиц технология сбора яиц и его сортировке. Анализ факторов влияния позволяет определить, какие из них являются критичными и их устранение или снижение до допустимого уровня.uk_UA
dc.description.abstractThe problem of the increase in the quality of an egg shell and factors that influence its quality have been constantly studying for the years of the existence of the industrial poultry farming. There are two ways to reduce egg breaking and notch: the first one is to increase shell strength; the second way is to decrease the level of mechanical influence of the technological equipment on the laid egg.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 199-
dc.subjectякості яєчної шкаралупиuk_UA
dc.subjectміцності шкаралупиuk_UA
dc.subjectстрічковий транспортерuk_UA
dc.subjectушкодження яйцяuk_UA
dc.subjectпідніжна гратаuk_UA
dc.subjectплоща ушкодженняuk_UA
dc.subjectсила зіткненьuk_UA
dc.subjectбій яєцьuk_UA
dc.subjectмеханічний вплив технологічного обладнанняuk_UA
dc.subjectкачества яичной скорлупыuk_UA
dc.subjectпрочность скорлупыuk_UA
dc.subjectленточный транспортерuk_UA
dc.subjectповреждения яйца на подножной решоткеuk_UA
dc.titleВплив роботи технологічного обладнання на якість шкаралупи харчових яєць курей при існуючої практики їх збору і сортуванняuk_UA
dc.title.alternativeВлияние роботы технологического оборудования на качество скорлупы пищевых яиц кур при существующей практики их сбора и сортировкиuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of work of technological equipment on the quality of a shell of dietary eggs of hens at the existing practice of egg collection and sortinguk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 199: Механізація сільськогосподарського виробництва

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk KhNTUSH_199_2019_36.pdf390.51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.