Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20604
Title: Використання моно- та дигліцеридів жирних кислот у складі trans-fat-free бісквітних виробів і кексів
Authors: Горальчук, А. Б.
Рябець, О. Ю.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Горальчук А. Б., Рябець О. Ю. Використання моно- та дигліцеридів жирних кислот у складі trans-fat-free бісквітних виробів і кексів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 13-14.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20604
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_13-14.pdf962.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.