Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20120
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самойленко, Сергій Олексійович | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-12T17:56:30Z | - |
dc.date.available | 2023-01-12T17:56:30Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Самойленко С. О. Хімічні основи харчових технологій. Фізична та колоїдна хімія: короткий консп. лекц. для студ. нарям. підготов. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 86 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20120 | - |
dc.description.abstract | Дисципліна "Фізична та колоїдна" є складовою частиною інтегральної дисципліни "Хімічні основи харчових технологій" - однією з профілюючих дисциплін професійної підготовки студентів напряму підготовки: 6.051701 "Харчові технології та інженерія" в Харк. держ. ун-ті харч. та торгівлі. Курс дисципліни розділений на два змістовних модулі - "Фізична хімія" та "Колоїдна хімія". Загалом у курсі вичитується 27 лекцій, розділених на вісім окремих тем. Даний короткий конспект лекцій являє собою систематично викладений курс дисципліни "Фізична та колоїдна", матеріал в якому наведено відповідно робочій програмі дисципліни | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | фізична хімія | uk_UA |
dc.subject | колоїдна хімія | uk_UA |
dc.subject | хімічна термодінаміка | uk_UA |
dc.subject | електрохімія | uk_UA |
dc.subject | хімічна кінетика | uk_UA |
dc.subject | адсорбація | uk_UA |
dc.subject | розчини | uk_UA |
dc.subject | дісперсні системи | uk_UA |
dc.title | Хімічні основи харчових технологій. Фізична та колоїдна хімія | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KL_FIZKHIMIYA_2012.pdf | 1.66 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.