Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20106
Название: | Методи контролю продукції в галузі. Модуль 2. Хімічні та фізико-хімічні методи аналізу |
Авторы: | Добровольська, Олена Владиславівна Отрошко, Наталія Олександрівна |
Ключевые слова: | методи аналізу;методи контролю;якість харчових продуктів;харчова сировина;харчова хімія;лабораторні роботи |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Добровольська О. В., Отрошко Н. О. Методи контролю продукції в галузі. Модуль 2. Хімічні та фізико-хімічні методи аналізу: метод. вказів. до самост. роботи та виконання лабор. та навчально-дослідницьких робіт з дисципліни для студ. денн. та заочн. форм навч. напр. підгот. 6.051701 " Харчові технології та інженерія " піднапряму "Харчові технології"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 79 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Дані метод. вказ. призначені для самост. роботи та виконання лаборат. і навчально-дослідницьких робіт модулю 2 "Хімічні та фізико-хімічні методи аналізу". Вони складаються з трьох розділів, які містять теоретичні матеріали для самостійного опрацювання студентами, опис лаборат. робіт, контрольні запитання, завдання для самостійної роботи і завдання для навчально-дослідницької роботи. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20106 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Metody_kontrolyu_produktsiyi_2012.pdf | 1.45 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.