Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20047
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧорна, Ніна Вікторівна-
dc.contributor.authorНабокова, Антоніна Михайлівна-
dc.date.accessioned2023-01-12T10:29:22Z-
dc.date.available2023-01-12T10:29:22Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЧорна Н. В., Набокова А. М. Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства з основами САПР: метод. вказ. для самост. роботи та виконання контр. робіт для студ. заоч. форм навч. спец. 7.05170112 "Технології у ресторанному господарстві": Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 41 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20047-
dc.description.abstractМетодичні вказівки розкривають основні напрямки в організації проектування підприємств ресторанного господарства, методики технологічних розрахунків, вимоги до планувальних рішень, як окремих цехів та примищень, так і всього підприємства в цілому.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectпроектування підприємств громадського харчуванняuk_UA
dc.subjectтехнологічне проектуванняuk_UA
dc.subjectтехнологічні розрахункиuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.titleТехнологічне проектування підприємств ресторанного господарства з основами САПРuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tekhnolohichne_proektuvannya_SAPR_trh_MV_2011.pdf634.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.