Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20047
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорна, Ніна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Набокова, Антоніна Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-12T10:29:22Z | - |
dc.date.available | 2023-01-12T10:29:22Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Чорна Н. В., Набокова А. М. Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства з основами САПР: метод. вказ. для самост. роботи та виконання контр. робіт для студ. заоч. форм навч. спец. 7.05170112 "Технології у ресторанному господарстві": Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 41 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20047 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки розкривають основні напрямки в організації проектування підприємств ресторанного господарства, методики технологічних розрахунків, вимоги до планувальних рішень, як окремих цехів та примищень, так і всього підприємства в цілому. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | проектування підприємств громадського харчування | uk_UA |
dc.subject | технологічне проектування | uk_UA |
dc.subject | технологічні розрахунки | uk_UA |
dc.subject | методичні вказівки | uk_UA |
dc.title | Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства з основами САПР | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohichne_proektuvannya_SAPR_trh_MV_2011.pdf | 634.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.