Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19964
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шинкар, С.М. | - |
dc.contributor.author | Брижата, М.В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-09T20:54:32Z | - |
dc.date.available | 2023-01-09T20:54:32Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Шинкар С. М., Брижата М. В. Аналіз методів оцінки конкурентоспроможності підприємства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 256-261. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19964 | - |
dc.description.abstract | Проведено аналіз існуючих методів оцінки конкурентоспроможності підприємства. Визначено основні етапи управління конкурентоспроможністю підприємства. | uk_UA |
dc.description.abstract | The analysis of existent methods of estimation of competitiveness of enterprise is in-process conducted. The basic stages of management by the competitiveness of enterprise are certain. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | аналіз | uk_UA |
dc.subject | методи | uk_UA |
dc.subject | оцінка | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | analysis | uk_UA |
dc.subject | methods | uk_UA |
dc.subject | rating | uk_UA |
dc.subject | competitiveness | uk_UA |
dc.subject | enterprise | uk_UA |
dc.subject | анализ | uk_UA |
dc.subject | методы | uk_UA |
dc.subject | оценка | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспособность | uk_UA |
dc.subject | предприятие | uk_UA |
dc.title | Аналіз методів оцінки конкурентоспроможності підприємства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_39.pdf | 163.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.